3 Onmisbare tools voor iedere locatie onafhankelijke ZZP-er

reis-werk

Werk jij voor jezelf en ben je niet meer gebonden aan een vaste werkplek? Welkom in de wereld van de zogenoemde “digitale nomaden”. Deze nieuwe manier van werken is de laatste jaren erg in trek en vormt een relatief groot onderdeel van de ZZP-ers.

Je zult ze vast weleens gezien hebben, in koffietentjes of in hippe cowerkplekken. Je komt ze overal tegen. Maar het leven van de locatie onafhankelijke ondernemer gaat niet altijd over rozen. Er zijn daarom veel bedrijven die hierop inspelen en de meest handige en innovatieve tools op de markt brengen.

We geven je daarom nu kort onze top 3 onmisbare tools voor locatie onafhankelijke ZZP-ers.

1. De Roost Laptop Stand

In Nederland en de rest van Europa zie je dit handige tooltje minder, maar in Azie zweren de digital nomads er werkelijk bij. Wanneer je zelf in Azie hebt gewerkt zul je de Roost Laptop Stand dan ook ongetwijfeld vaak hebben gezien bij je mede ZZP-ers.

Maar wat is de Roost Laptop Stand precies? Eigenlijk zegt de naam het al natuurlijk, het is een standaard voor je laptop waardoor je niet altijd in een gebogen houding zit. Dit is goed voor je gezondheid om diverse redenen. Zo is het goed voor je nek en ook je armen aangezien je een goed ergonomische houding aanneemt.

roost

Hierdoor voorkom je dat je lats krijgt van kramp en erger nog, RSI klachten. Investeer daarom in jezelf en schaf vandaag nog deze handige tool aan.

Je kunt de Roost Laptop stand kopen op de website van Roost voor een kleine 75 Amerikaanse dollars.

2. Citymapper

Dit is geen fysieke tool maar een hele handige app die absoluut onmisbaar is voor wanneer je veel gebruik maakt van openbaar transport in buitenlandse steden.

Met Citymapper kun je namelijk vrijwel overal precies zien welke transportmogelijkheden je hebt, hoe lang de reis erover doet en ook nog hoe duur de reis is.

De app laat onder meer trein, tram, metro, Uber zien. Ook kun je zien of je een bepaalde route met de fiets af kunt leggen en natuurlijk hoe lang de reis zou duren als je te voet zou gaan.

Zeker een aanrader!

3. Zendure A2 Powerbank

De derde en laatste onmisbare tool die we je aanreiken is de zeer stijlvolle A2 powerbank van Zendure. Wanneer je afhankelijk bent van je laptop is het van groot belang dat je externe batterij bij je hebt voor in geval van nood. Zeker wanneer je veel reist is dit echt een must-have voor de digitale ondernemer.

Deze powerbank heeft een zeer goede look maar is daarnaast ook nog eens uitermate robuust en kan flink wat stootjes hebben. Daarnaast is de powerbank zeer compact wat natuurlijk erg handig is tijdens transport.

zendurea2

Zendure A2 Powerbank. Bron: PCAdvisor

Ook is deze powerbank plug & go waardoor je geen gedoe hebt en direct kan chargen. Als klap op de vuurpijl kun je er meerdere apparaten tegelijkertijd mee opladen. Zeker een must!

Ben jij dus een digitale ondernemer die niet meer afhankelijk is van een vaste werkplek? Met deze drie handige tools maak je jouw leven een stuk eenvoudiger!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *